Przewodniki
Odłącz witrynę od kopii zapasowych
Zatrzymaj tworzenie kopii zapasowych witryny, zachowując kopie, które już posiadasz.

Wybierz Rozłącz
Na karcie Kopie zapasowe witryny wybierz opcję Odłącz. Nowe kopie zapasowe nie będą już tworzone dla tej witryny.
Twoje istniejące kopie zapasowe są zachowywane
Już zapisane kopie są zachowywane i można je pobierać do końca ich 30-dniowego okresu. Jeśli witryna była połączona przez SSH, zapisany klucz zostaje usunięty.
Zatrzymaj płatności
Rozłączenie nie anuluje planu. Należy go anulować w sekcji Rozliczenia w panelu nawigacyjnym.
W pakiecie z hostingiem Zinn Digital®
Hostuj stronę u nas, a kopie zapasowe będą częścią planu
Witryny w ramach hostingu WordPress Zinn Digital® są zabezpieczane kopiami zapasowymi bezpośrednio w planie hostingowym, z uwzględnieniem skanowania w poszukiwaniu złośliwego oprogramowania oraz zapory sieciowej, dzięki czemu nie ma oddzielnego rachunku za kopie zapasowe. Ten produkt jest przeznaczony dla witryn utrzymywanych w innym miejscu.