ຄູ່ມື
ຕັດການເຊື່ອມຕໍ່ເວັບໄຊຈາກການສຳຮອງຂໍ້ມູນ
ຢຸດການສຳຮອງຂໍ້ມູນເວັບໄຊ ໃນຂະນະທີ່ຮັກສາສຳເນົາທີ່ທ່ານມີຢູ່ແລ້ວ.

ເລືອກ ຕັດການເຊື່ອມຕໍ່
ຢູ່ໃນແຖບ ການສຳຮອງຂໍ້ມູນ ຂອງເວັບໄຊ, ໃຫ້ເລືອກ ຕັດການເຊື່ອມຕໍ່. ຈະບໍ່ມີການສຳຮອງຂໍ້ມູນໃໝ່ສຳລັບເວັບໄຊ.
ການສຳຮອງຂໍ້ມູນທີ່ມີຢູ່ຂອງທ່ານຖືກເກັບຮັກສາໄວ້
ສຳເນົາທີ່ຖືກບັນທຶກໄວ້ແລ້ວຈະຖືກເກັບຮັກສາໄວ້ ແລະ ຍັງສາມາດດາວໂຫຼດໄດ້ຈົນກວ່າຈະຮອດກຳນົດ 30 ມື້. ຖ້າເວັບໄຊໄດ້ເຊື່ອມຕໍ່ຜ່ານ SSH, ຄີທີ່ບັນທຶກໄວ້ຈະຖືກລຶບອອກ.
ຢຸດການຊໍາລະເງິນ
ການຕັດການເຊື່ອມຕໍ່ບໍ່ໄດ້ຍົກເລີກແພັກເກດ. ໃຫ້ຍົກເລີກມັນຈາກໜ້າການຮຽກເກັບເງິນໃນແຜງໜ້າປັດ.
ຮວມຢູ່ໃນການໂຮສຕິ້ງຂອງ Zinn Digital®
ໂຮສຕ໌ເວັບໄຊທ໌ກັບພວກເຮົາ ແລະ ການສຳຮອງຂໍ້ມູນແມ່ນສ່ວນໜຶ່ງຂອງແພັກເກດ
ເວັບໄຊຢູ່ໃນໂຮສຕິ້ງ Zinn Digital® WordPress ແມ່ນໄດ້ຮັບການສຳຮອງຂໍ້ມູນໂດຍແພັກເກດໂຮສຕິ້ງເອງ, ພ້ອມທັງມີການສະແກນມັລແວ ແລະ ໄຟວໍລຮວມຢູ່ນຳ, ດັ່ງນັ້ນຈຶ່ງບໍ່ມີໃບບິນສຳຮອງຂໍ້ມູນແຍກຕ່າງຫາກ. ຜະລິດຕະພັນນີ້ແມ່ນສຳລັບເວັບໄຊທີ່ທ່ານເກັບໄວ້ຢູ່ບ່ອນອື່ນ.